kakvo-se-sluchva-s-tqloto-ni-ako-piem-voda-na-gladno-vseki-den-evolife.bg

Знаете ли, че японците имат навика да пият вода веднага щом се събудят. Използват ефективната техника на водолечение при редица сериозни заболявания. Можем спокойно да се почерпим и ние!

Известно е, че пиенето на вода на гладно води до подобряване на състоянието главоболие, болки в тялото, сърдечносъдови заболявания и сърцебиене, епилепсия, повишени нива на триглицеридите в кръвта, бронхит, астма, туберкулоза, менингит, заболявания на бъбреците и пикочните органи, повръщане, гастрит, диария, хемороиди, диабет, запек, всички болести на очите, заболявания на матката, менструални смущения, заболявания на ухото, гърлото и носа.

Ето как да се лекувате с вода:

Щом се събудите сутрин, още преди да измиете зъбите, изпийте 4 пъти по 160 мл (общо 640 мл.) вода. После измийте зъбите си, но в следващите 45 минути не пийте и не яжте нищо. След това можете спокойно да закусите и да пиете обичайните течности.

Важно е след закуска, обяд и вечеря да не ядете и пиете нищо в продължение на два часа!

Онези, които са по-възрастни или пък болни, и не могат да изпият цялото количество вода, нека започнат с питейна – колкото могат, като постепенно да увеличават с всеки изминал ден, докато стигнат нужното количество от 640 мл вода.

Методът ще ви излекува, а ако сте здрави – още по-добре – тогава ще се насладите на енергията, която ще ви даде водата!

Ето как да лекувате различните заболявания:

► За високо кръвно налягане – 30 дни

► За гастрит – 10 дни

► За диабет – 30 дни

► За запек – 10 дни

► За туберкулоза – 90 дни

Най-добре би било, разбира се, ако може да прилагате този метод за лечение с питейна вода през целия си живот. Така ще бъдете напълно здрави и пълни с енергия.

Вижте още:Вече 347 дни ям по една лъжичка на ден от това природно чудо, но вижте какво се случи с мен!

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    66
    Shares
  • 66
  •  

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *