sled-tova-lechenie-nqma-da-izpitvate-bolka-s-godini-sol-i-zehtin-evolife.bg

Говорим за масажна смес приготвена от сол (използвайте морска сол ако искате) и нерафинирано растително масло. Лечебната комбинация се прави незабавно за целия курс на лечението. За приготвянето на сместа са ви необходими 20 супени лъжици зехтин или нерафинирано слънчогледово олио и 10 супени лъжици сол.

Лечебната смес за лечение на остеохондроза на врата/остеопороза:

Приготвяне:

Вземете стъклен буркан и смесете олиото/зехтина и солта в него. Затворете буркана и след няколко дни ще се сдобиете със светла маслена смес, готова за употреба.

Употреба:

Втривайте енергично сместа в болезнените места по гръбначните прешлени всяка сутрин. Започнете с 2-3 минутен масаж и след това удължавайте постепенно времето с по 2-3 минути на ден докато достигнете до 20 минути време за масажиране. Увивайте врата си с топла хавлиена кърпа след като приключите с масажа.

При този масаж е възможно леко раздразване на кожата. Затова е важно след всеки масаж да избърсвате кожата със суха кърпа, както и да нанасяте бебешка пудра.

Резултатът от 10-дневното лечение е подобряване регенерирането на хрущяла и на костната тъкан, както и стимулиране на кръвообръщението. След 8-10 процедури ще почувствате радикална промяна.

Освен това, масажът активизира притока на кръв в шийната част на гръбначния стълб, спасява от главоболията и подобрява зрението, и всичко това всъщност е свързано с факта, че тялото се освобождава от токсините и че метаболизмът се нормализира.

Макар и не често, все пак може да усещате леко виене на свят и сънливост по време на процеса на пречистване. Това лечение на остеохондрозата/остеопорозата не е придружено от странични ефекти и дава отлични резултати.

Вижте още: Какво се случва с тялото ни, ако пием ВОДА на гладно всеки ден

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
    4.6K
    Shares
  • 4.6K
  • 1

[top]

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *