evolife-mens-health

Експерт предлага съвети за това как да засилим своя сексуален живот, да подобрим тренировките и да живеем по-добре.

Господа, поемете отговорност за вашето здраве.

Не е готино човек да чака, докато стане на 50 да отиде на лекар. Мъжете трябва да се грижат за тяхното здраве над талията, така както и по-долу.

Тук са Топ 10 съвети за здравето при мъжете.

1. Намерете лекар от който да сте доволни.

Изберете един така че да можете открито да обсъждате с него всичко аспекти на здравето си, от вашето психично състояние до сексуалната функция и общото ви състояние.

2. Не пропускайте прегледи.

Само защото се чувствате добре не означава, че сте добре. Не сте съгласни нали? Не пренебрегвайте неща като загуба на зрение или болки в гърдите. За съжаление мъжете са склонни често да пропускат своите прегледи.

3. Информирайте се.

Вие трябва да бъдете информирани и да разберете, че не бива да пренебрегвате симптоми или оплаквания, но не трябва да поставяте самостоятелно диагнозата си.

4. Разнообразявайте тренировките си.

Тялото свиква, когато изпълнявате една и съща тренировка твърде дълго. Трябва да разнообразявате с различни упражнения и те трябва да бъдат подходящи според възрастта ви и комбинация от силови, кардио упражнения и стречинг.

5. Хранете се здравословно.

Здравословното хранене е от решаващо значение. То е по-важно от всичко друго освен може би от сънят. Фокусирайте се върху хранителните вещества, вместо върху калориите. Разнообразявайте и с различни здравословни храни. Не можете да постигнете оптимално хранене с ограничени на брой хранителни вещества.

6. Спете достатъчно.

Спете най-малко по 7 часа на денонощие. Това не е нещо с което трябва да правите компромиси.

7. Проверявайте психичното си състояние.

Психичното здраве е много, много важно. Помислете за няколко неща: пиете ли твърде много? Обърнете внимание на признаци на депресия или биполярно разстройство, което често се пропуска? Ако имате фамилна анамнеза за психично заболяване, злоупотреба с вещества, наистина трябва някой да ви помогне и да ви прегледа лекар за признаци и симптоми.

8. Колко често правите секс.

Когато сте под напрежение, не спите достатъчно или пиете твърде много, не можете да получите ерекция когато поискате това са лоши признаци. Ерекцията на един мъж е барометър за цялостното здраве. Тренирайте, хранете се добре и спете достатъчно това са най-добрите начини за да постигнете отлични резултати в спалнята.

9. Грижете се за простата.

С напредването на годините простата расте. Почти със сигурност ще имате симптоми, като пикочни проблеми. Наистина здрава и с ниско съдържани на мазнини диета ще намали вероятността от растеж на простата и може да намали риска от рак на простата.

10. Правете нещо за себе си всеки ден.

Всеки ден прави нещо за себе си, независимо дали това е да тичате или да четете някоя книга или статия в EvoLife.bg . Практикуването на медитация или йога също са добри варианти.

Споделяйте с приятели на воля:
  •  
  •  
  •  

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *